Щоб розмістити оголошення увійдіть в систему!
Всього оголошень: 3241
За сьогодні: 0
Вже продано: 518
На перевірці: 0

Авто новини:

« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

До Женеви приїде рестайлінгова Skoda Fabia

Оновлений хетчбек отримає косметичні зміни зовнішності та сучасну інформаційно-розважальну систему. Крім цього з репертуару двигунів виключено дизельні мотори, які так і не змогли довезти до необхідних екологічних норм Євро 6. Отже, суттєве удосконалення конструкції та агрегатів ми побачимо лише через два роки, коли з҆ явиться абсолютно нове покоління Fabia.

Однак, ми все ж таки впевнені, що зміни у екстер҆ єрі Fabia підуть на користь цьому досить популярному у Європі хетчбеку. Нові блоки фар отримали світлодіодні лінзи, але поки що вони доступні лише як додаткове обладнання. Також, у списку опцій з҆ явилися величезні 18-дюймові легкосплавні диски. Нова зовнішність дуже вдало підходить маленькому хетчбеку, який повинен пропонувати трохи більше ніж головні конкуренти Ford Fiesta та Volkswagen Polo. І це йому вдається як ніколи раніше.

В інтерьєрі рестайлінгової Skoda Fabia ми побачимо модернові та сучасні панель приладів та інформаційно-розважальну мультимедію. В якості опційного обладнання на борту новачка встановлюється 6,5-дюймовий кольоровий екран, здатний транслювати високоякісну навігацію та підключатися до смартфонів за допомогою Apple CarPlay, Android Auto або MirrorLink.

Після вилучення дизельних двигунів, головним постачальником рухомої енергії залишився 3-циліндровий бензиновий мотор об҆ ємом 1 літр. Потужність цього силового агрегата без турбіни складає 60 або 75 к.с. В парі з турбонагнітачем потужність зростає до 95 або 110 к.с. Більш потужні мотори агрегатуються з автоматичною коробкою перемикання швидкостей DSG. В очікуванні дебюту оновленої Fabia до Інтернету постійно просочуються чутки щодо нових опцій та систем які отримає новачок після рестайлінгу. Так, невиключено, що з҆ явиться система моніторингу сліпих зон, автоматична функція перемикання дальнього світла, система контролю тиску в шинах та камера заднього огляду.    

Старт продажів оновленої Skoda Fabia заплановано на квітень 2018 року, одразу після закінчення автошоу у Женеві. У Європі базова Фабія коштуватиме від 11000 євро, що на 5-10% дешевше ніж конкуренти. 

14.02.2018
« Повернутися в розділ / « Повернутися назад

Коментарі:

Додати коментар
Щоб додавати коментарі увійдіть в систему!
Коментарів немає. Будьте першим!

До Женеви приїде рестайлінгова Skoda Fabia

Політика конфіденційності